Aqui, Full  Service Internetbureau Den Haag

Webdesign & Online Marketing

”Aqui” spreekt u uit als “akie” en komt uit de Spaanse taal. Aqui betekent zoiets als “hier”. Maar vrij vertaald kan het ook zijn: deze plaats, alhier, hierheen, daar en dit. Aqui is een van de meest gebruikte woorden in de Spaanse taal. Een woord met een warme klank dat doet verlangen naar meer: passie, temperament, zon, gedrevenheid en warmte. Maar ook service en aandacht; kortom “feel good”.

Over Aqui Full service Internetbureau

Uitdagende opdrachten

Wij werken graag aan opdrachten die we uitdagend vinden en waar we in geloven. Noem het kritisch of realistisch. Geen half werk maar met volle aandacht over de gehele online linie. Aan de slag met tijdelijke projecten tot aan langdurige samenwerkingsverbanden. Met als resultaat voor u: ROI- en rendements-verbetering voor de lange- en korte termijn.

Hier = Den Haag

Gestart vanuit Den Haag in 2002 en nog steeds vanuit de Hofstad actief. Vele klanten van het eerste uur zijn na al die jaren nog steeds klant. Sommige klanten zijn zelfs “goede kennissen” geworden!!

Aqui is specifiek begonnen als een adviserende website bouwer. Na geruime tijd meer en meer als specialist op online marketing en e-commerce gebied (Full Service Online Bureau).

Totale effectiviteit van uw online activiteiten

De focus ligt op de totale effectiviteit van uw online activiteiten met daarin uw website als epicentrum. Hoe stem je zo optimaal mogelijk alle (online) elementen op elkaar af? Verder is Aqui altijd op zoek naar meer rendement voor u!

Er zijn maar weinig specialisten en online marketingbureaus die zowel kennis van webdesign, e-commerce, strategie, internet techniek, zoekmachines en online marketing in 1 huis hebben en hier ook goed mee om weten te gaan. Aqui is laagdrempelig, volgt de online ontwikkelingen op de voet, is eigenwijs maar probeert altijd bij te leren.

Laagdrempelig en veel know how

Bij ons staat u centraal. Laagdrempelige contacten, geen bla bla, praktisch en relevant. Vanwege de grote hoeveelheid opdrachten, komt het een enkele keer voor dat we helaas nee moeten zeggen tegen nieuwe aanvragen. We blijven graag redelijk klein en besteden veel diepgaande, terugkerende aandacht aan onze huidige klanten.

Meer rendement uit uw online investering?

Uw bedrijf heeft wel groeiambities? Aqui brengt uw bedrijf verder omhoog.
Neem vrijblijvend contact met ons op, bij voorkeur via e-mail: info@aqui.nl.

Geschiedenis van Full Service Internetbureau Aqui

Aqui bestaat sinds 2002. Een kort overzicht hoe het bedrijf zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld.

 • 2002

  Aqui is geboren!

  Aqui is gestart als webdesignbureau vanuit de Hofstad van Nederland, Den Haag.

 • 2003

  Extra versterking van freelancers

 • 2005

  Uitbreiding activiteiten

  Aqui wordt Full Service Internetbureau

 • 2007

  Continue werkzaamheden voor diverse klanten

  Veel vaste klanten voor wie ook continue site onderhoud wordt gedaan, inclusief content Marketing. Diverse bedrijven al 5 jaar klant.

 • 2009

  Klantenportfolio breidt gestaag uit

  Interim Marketing diensten gestart

 • 2012

  Diverse webshops gebouwd

 • 2016

  Docent/Trainer bij SRM Opleidingen

  Masterclass SEO-Copywriting wordt gegeven aan kleine groepen cursisten in Amsterdam of in Utrecht.

 • 2017 april

  Nieuwe Aqui website live

  Het is net als bij de kinderen van de dokter: die zijn altijd verkouden. En bij de kinderen van de schoenmaker lopen ze met kapotte zolen:).
  Eindelijk is de nieuwe Aqui website gerealiseerd, pffff.