Go to Top

Webdesign

Webdesign: Aqui Den Haag

Webdesign
staat in het teken van de doelstelling(en) die voor uw site zijn bepaald. Sfeer, functionaliteit en uitstraling van uw webdesign zijn enorm belangrijk.

In minder dan 7 seconden wordt een oordeel gevormd over een website. Uw website moet, snel laden, overtuigen en in zeer korte tijd de juiste boodschap over brengen.

Aqui maakt al meer dan 13 jaar websites op maat. Webdesign voor iedereen vanuit Den Haag.

Usabillity & Webdesign

Vormgeving & webdesign
Uiteraard is ook de usabillity bij de vormgeving van de site van belang. Staat bijvoorbeeld uw site navigatie op een logische plek?

Raken mensen niet de weg kwijt op de website? Kunnen bezoekers tussen alle pagina’s gemakkelijk vinden wat ze zoeken? Gaan ze daar heen, waar ze naartoe moeten gaan?

Aqui heeft veel ervaring met usabillity vraagstukken in relatie tot effectief webdesign.

Webdesign voor uw doelgroep

Doelgroep als uitgangspunt
Op basis van uw beoogde doelgroep wordt de website en het design vormgegeven.
Wilt u scholieren bereiken of bijvoorbeeld vrouwen?

De doelgroep is van belang voor het ontwerp en de sfeer van de site. Het moet uw doelgroep aanspreken en tot actie aansporen.

Aqui, webdesign Den Haag, kruipt in de huid van uw doelgroep! Maar verplaatst zich uiteraard ook in uw business, wensen en doelstellingen.

Webdesign aanbieding

Maak gebruik van de Aqui Den Haag webdesign aanbieding, of neem een kijkje bij 1 van de andere webdesignpakketten. Het allerbeste kunt u uw specifieke wensen naar ons mailen. Dan ontvangt u snel een maatwerk offerte.

Webdesign vragen:

Wat is de doelstelling van uw website? Welk soort webdesign gaat scoren? Voor wie is de site bestemd? Wat moeten de bezoekers op uw site te weten komen? Zal een bezoeker gegevens moeten achterlaten, een aankoop doen, info aanvragen, en/of inschrijven op een nieuwsbrief?

Maar ook de mate van interactiviteit, het gekozen webdesign, de tone of voice en ook de structuur is erg belangrijk.

Aqui Den Haag past de optimale webdesign mix toe! De ideale combi van vindbaarheid, effectiviteit, efficiëntie en look and feel! Webdesign voor een uitstekend resultaat.

Een website die gevonden wordt

Het webdesign van de website kan nog zo mooi zijn, uiteindelijk moeten er wel bezoekers op komen. Traffic (bezoekers) "kopen" kan altijd (nog), maar organische traffic (SEO) is gratis, meestal erg kwalitatief en kent de hoogste conversieratio's.

Aqui houdt bij het webdesign concept en de structuur van de website zeer sterk rekening met zoekmachine optimalisatie/ vindbaarheid en andere Google indexatiefactoren.

Een goede vindbaarheid in Google vormt altijd het vertrekpunt van het webdesign (en structuur) van uw site.

Webdesign en conversie optimalisatie

Webdesign en conversie optimalisatie

Is een onderwerp waar we ons graag mee bezig houden! Wat moet er gebeuren om uw online sales of aanvragen te verhogen?

Van bezoek tot conversie
Hoe gaan uw bezoekers op hun doel af?
Hoe kunnen wij e.e.a. fine tunen zodat u meer volume uit uw website haalt. Waarmee verbetert u de ROI (Return On Investment)?
Harde en zachte conversies, geen doel is ons te gek:).

Webdesign traject

Webdesign traject

Uitdagingen in webdesign
Bij een eerste kennismaking en oriëntatiegesprek voor een webdesign traject, nemen we deze- en eventuele andere vragen + uitdagingen graag met u door.

Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld. Zo kan er gewerkt worden aan een optimaal webdesign resultaat. Een effectieve- en efficiënte website die moet doen, wat u en wij, voor ogen hebben.

Specialisatie webdesign

Webdesign = specialisatie

Webdesign is een specialisatie sinds 2002 bij Aqui Webdesign in Den Haag.

Vele klanten uit Den Haag maar ook daarbuiten gingen u al voor. Neemt u eens een kijkje in ons webdesign portfolio